Koolitüdrukute julm video on tehtud Valgamaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Jaanikese kooli direktor Anne Arrak rääkimas kooli ja avalikkust šokeerinud juhtumist.
Valga Jaanikese kooli direktor Anne Arrak rääkimas kooli ja avalikkust šokeerinud juhtumist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile internetis Youtube`is üleval olnud video, kus kaks koolitüdrukut peksid ja mõnitasid kolmandat tüdrukut, on filmitud Valga Jaanikese koolis.

Videos arutasid tüdrukud veel, kuidas teha nii, et pekstes ühtegi jälge ei jääks.

Vestlusest koolidirektori Anne Arrakuga selgus, et praeguseks on tüdruk, kellele tehti liiga, sest ta ei toonud teistele sigarette, koolist lahkunud. Asi on läinud ka politseisse.

Koolijuhi sõnul teati sellest juhtumist juba läinud nädalal, kuid politseisse pöörduti pärast seda, kui toimunust oli tekkinud parem ettekujutus.

«Oleme nendega (vägivallatsenud alaealiste koolitüdrukutega - M.V.) terve eelmise nädala vestelnud. Nad jõudsid alles eilseks nii kaugele, et said aru, mida nad teinud on,» lausus ta. Varem polevat tüdrukutel vägivallaga seotud probleeme olnud.

«Video lõi meid jalust,» tõdes Arrak, kes nägi videot alles eile. «Oleme võtnud seda tõsiselt, aga et see nii hull oli, jõudis meile alles eile kohale.»

Koolikiusamise juhtumi asjaolude selgitamiseks alustas Lõuna prefektuuri Valga kriminaaltalitus kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 122 alusel, mis käsitleb piinamist.

Politsei palub kannatanu kaitsmise eesmärgil videot mitte levitada.

Copy
Tagasi üles