Tüdrukud vahetasid ratast ja poisid õmblesid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aja peale rattavahetamine pälvis kohaletulnute seas suurt huvi.
Aja peale rattavahetamine pälvis kohaletulnute seas suurt huvi. Foto: Sven Andreson/Valgamaalane

Neljapäeval keskenduti Valga spordihallis kehakultuuri asemel informatsioonile. Võistlemiseta aga läbi ei saadud – võidu vahetati autorehve ja valmistati eesotsas maavalitsuse võistkonnaga einevõileibu.

Sajad Valgamaa noored tõi spordihalli Valgamaa kutseõppekeskuse teabepäev.

Lisaks kohalikele koolidele tutvustasid erinevaid õppimisvõimalusi teisedki Lõuna-Eesti kutsekoolid.

Põhikooli- ja gümnaasiuminoored said ise proovida, kuidas töötab tikksaag või puidufrees. Seda võimalust kasutasid poiste kõrval aktiivselt tüdrukudki, kes kujundeid ja pilte välja lõikasid.

Kuigi eelarvamus kipub õrnema sugupoole esindajad autoremontimise juurest eemale peletama, ei löönud tüdrukud neljapäeval risti ette ka aja peale auto rehvi vahetades.

Tasakaalu huvides tuleb öelda, et noormehed olid ametis kokkadena, sättides ennast improviseeritud köögis pingi peal küpsetama või esitledes teisal kooke ja värsket mahla. Poisid kasutasid ka huviga võimalust proovida kätt martsipanist voolimises ja masinaga õmblemises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles