Tudengid leidsid viisi väikelaste toetamiseks

, reporter Otepääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsad Elva väikelastekodu lapsed ja direktor Kai Räisa (punase kotiga, kus raha).
Rõõmsad Elva väikelastekodu lapsed ja direktor Kai Räisa (punase kotiga, kus raha). Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Tudengid korraldasid Otepääl kontserdi, millel tekkinud rõõm kergitas paiga  kohale suisa positiivse energia kupli.

Noored ja ettevõtlikud Tartu Mainori Kõrgkooli tudengid Jana Rohumets Otepäält ja Eva Vister Elvast teavad, et rasketes oludes on alati neid, kes lärmakalt tähelepanu nõuavad, ning neidki, kes iial häält ei tõsta, olgu kui raske tahes.

Nii otsustasidki Rohumets ja Vister pakkuda abi Elva väikelastekodule, kus on hetkel 45 last vastsündinueast kuni 18. eluaastani. Abipakkumine võeti rõõmuga vastu ning heategevuskontserdile esinejate leidminegi polnud keeruline, sest andmisrõõm on teadagi alati see parim rõõm.

Noorte daamide Otepää kultuurimajas korraldatud heategevuskontserdil astusid üles kuulsad ETV laululahingust osavõtnud: segakoor Suisapäisa ja Konguta segakoor. Meeleolu aitas üleval hoida veel Viljandi Kultuuriakadeemia teatritudengite seitsmes lend, kelle esitatud pantomiimisketšid ei jätnud külmaks kedagi.

Rahvast tulvil saalist tunti esinejate seas ära ka paar noort otepäälast: segakooris Suisapäisa laulab Ott Kartau ning Viljandi teatritudeng Merilin Kirbits sai samuti oma oskusi kodupublikule näidata.

Meeleoluka kontserdi käigus korjanduskarpi kogutud 9620 krooni oli märk selgest andmisrõõmust. Saalis liikus 6. veebruaril ringi justkui rõõmupall, mida loobiti vastastikku nii esinejate kui publiku vahel ning mis ei tahtnud isegi kontserdi lõppedes kuidagi oma liikumist-hüplemist lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles