Suusakeskuses hukkus inimene

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansomägi on pärast õnnetust külastajatele suletud.
Ansomägi on pärast õnnetust külastajatele suletud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää lähistel suusakeskuses hukkus täna, 27. jaanuaril pärastlõunal 49aastane naine, teine naine sai õnnetuses vigastada.

Politseiameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel ütles Valgamaalasele, et politsei sai teate Otepää vallas Nüpli külas asuvasse Ansomäe suusakeskusse täna pärastlõunal.

"Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui snowtubingu-rajal sõitu teinud naised põrkasid vastu puud," rääkis Valgamaalasele politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel.

Tema andmetel sai 49aastane naine kokkupõrke tagajärjel surmavaid vigastusi. "Ilmselt oli surm silmapilkne. Kiirabi püüdis pikka aega küll naist elustada, aga paraku ei andnud need katsed tulemusi."

Peitel lisas, et õnnetuses sai viga hukkunuga koos mäest alla sõitnud 48aastane naine.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina ütles, et õnnetuse asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 117 järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Kostina kinnitas, et õnnetus juhtus Ansomäe suusakeskuses. "Esialgsetel andmetel hukkus naine, kuna sõitis snowtubingurajal vastu puud," lisas ta.

Sündmuskohal käinud Valgamaalase reporteri ja fotograafi sõnul olid keskuse väravad täna kella 16 paiku suletud, kuigi kodulehe andmetel peaks asutus täna kella 20ni avatud olema. Samuti ei vasta keegi keskuse telefonile.

Valgamaalane kirjutab, et ehkki kodulehe andmeil peaks Ansumäe suusakeskus olema avatud kella 20ni, on keskuse väravad juba kella 16 ajal suletud.

Keskuse territoorium suleti külastajatele pärast õnnetust. Foto: Arvo Meeks / Valgamaalane
Keskuse territoorium suleti külastajatele pärast õnnetust. Foto: Arvo Meeks / Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles