Rahvaliikumine asus võitlusse pühapäevaste muruniitjatega

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue rahvaliikumise tunnuskleebis
Uue rahvaliikumise tunnuskleebis Foto: Muuga aedlinna selts

MTÜ Muuga Aedlinna Selts kutsub üles austama puhkepäeva ja naabrite kodurahu ning algatas rahvaliikumise «Mina pühapäeval muru ei niida!». Algatust toetavad OÜ Saestuudio ja Husqvarna Eesti OÜ.

«Probleem on igasuvine, tekitades inimeste vahel pingeid. Loodame, et üleskutsega liituvad kõik aiaomanikud,» ütles seltsi asutajaliige Tarmo Pedak.

«Oleme igati selle poolt, et pühapäevad jääksid vaikseks puhkeajaks. Muudel päevadel niitmiseks on aga Husqvarna juba mõnda aega soovitanud kasutada elektrilisi niidukeid, mis ei tee müra ja on ka keskkonnasõbralikumad.» kommenteeris algatust Husqvarna Eesti OÜ tegevjuht Jaanus Vahesalu.

Husqvarna Eesti OÜ ja Saestuudio OÜ koostöös saavad kõik aktsioonis osalised Flymo elektrilised muruniidukid 20% soodsamalt.

Oma toetust liikumisele saab näidata kleepides oma väravale vastava sildi, liitudes Facebooki kommuuniga «Mina pühapäeval muru ei niida!». Samuti pühapäeviti mitte niites. Inimeste vahel, kes postitavad Facebooki foto oma aiast, kuhu on kleebitud liikumist toetav silt, loosib Husqvarna Eesti OÜ juuni lõpus välja elektrilise muruniiduki Flymo Multimo 360.

Copy
Tagasi üles