Valgast varastatud liinibuss leiti üles Ida-Virumaalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Möödunud öösel varastati Valga bussijaamast AS SEBE liinibuss. Täna hommikul leiti kadunud buss buss üles Kohtla-Järvelt.

Buss varastati ajavahemikul eile õhtul kella 20.40st  kuni kella kuueni täna hoimmikul Valga bussijaamast Jaama pst 10. tegemist on valget värvi Bova bussiga registreerimisnumbriga 542 AVZ. Bussi küljel on kiri EKSPRESS.

Ärandatud kaugliinibuss lõpetas tööpäeva vastavalt sõidugraafikule Valgas. Bussijuht viibis juhtunu ajal öökorteris Valga linnas. Buss oli lukustatud, bussi võtmed ja dokumendid olid bussijuhi käes.

Bussifirma teatel on tegemist heas korras oleva 12-meetrise bussiga, mis hiljuti läbis kapitaalremondi.

Ärandamise tagajärjel jäi ära tänahommikune reis Valga - Viljandi - Tallinn väljumisega 6:30 Valgast. Bussifirma vabandab selles osas reisijate ees.

Ettevõttele on vargusega tekitatud kahjus suuruseks hinnanguliselt 0,5 miljonit krooni.

AS SEBE kuulutas välja ka vihjetasu 15 000 krooni olulise info eest, mis viib bussi ärandajate tabamise või bussi leidmiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles