Valga MTÜd lustisid aasta oodatuimal peol

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuhoos on Sõsarad.
Tantsuhoos on Sõsarad. Foto: Siim Sillamägi

Reede õhtul toimus Valga linna MTÜde pidu. Laulude ja tantsudega astus üles 15 huviringi, kellest igaüks just midagi talle iseloomulikku pakkus.

Kultuuri- ja huvialakeskuses toimunud kontserti alustas rahvatantsurühm Karikakar, kes koos käinud juba 22 hooaega. Kaheksast memmest koosnev trupp soovib hetkel liikmeid juurde saada. Tantsud aitab memmedel selgeks saada Hele Teras.

MTÜ Valga Country Dancers meenutas tantsuga «Kontraliin» Eesti 10. line-tantsu festivali. Möödunud suvel Pärnumaal Audru vallas toimunud rahvusvahelisel üritusel üritati kahekordses tantsurivis püstitada uut Guinnessi rekordit.

5. märtsil saab 12-liikmelisel Valga Linna Pensionäride Liidu kantritantsurühmal Elujõud koos käidud seitse aastat. «Kuni elujõudu on, tuleb teha,» ütles juhendaja Mare Oherjus, kelle sõnul tullakse kokku alati rõõmsal meelel.

MTÜ Stuudio Tiina esitas samuti kantritantsu. Selles stuudios käivad aga kunst ja tants käsikäes. Lisaks tantsimisele korraldatakse ka kunstilaagreid.

Kultuuri- ja huvialakeskuse juht Merike-Kai Jeets ütles osalenuid ja peo ettevalmistajaid tänades, et selleks - taidlejatele aasta oodatuimaks peoks - valmistuti pikalt ja põhjalikult.

Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Copy
Tagasi üles