Minister tunnustas Valgamaa koolide värvikaid algatusi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine haridusminister Tõnis Lukas.
Endine haridusminister Tõnis Lukas. Foto: Toomas Huik

Täna tunnustati Tartus Atlantise konverentsisaalis konkursile «Väärt tegu» esitatud tarmukaid algatusi. Parimatele andis nende eest tänukirjad üle haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas.

Tänavu juba neljandat korda korraldatud konkursi eesmärk oli tunnustada ja väärtustada koolide ja koolieelsete lasteasutuste innovaatilisi ettevõtmisi ning levitada erinevatest algatustest ja projektidest saadud kogemusi.

«Kõik koolid on omanäolised,» ütles minister Tõnis Lukas tunnustamisüritusel. «Kui õpilased saavad anda oma koolile näo, muutub see neile senisest kodusemaks ja huvitavamaks kohaks. Kui kool on sõbralik ja huvitav, tahetakse seal ka innukamalt õppida.»

«Väärt teo» autahvli vääriliseks tunnistati neli algatust, kuid Valgamaa koolid tänavu sellise au osaliseks ei saanud.

Konkursi tunnuskirja vääriliseks tunnistati aga Vastseliina internaatkooli, Helme sanatoorse internaatkooli ja Konstantin Pätsi vabaõhukooli filmifestival «Naer on terviseks» ning Pühajärve põhikooli ettevõtmine «Olümpialiikumise aasta».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles