Põles Otepää Golfile kuuluv klubihoone

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Täna öösel kell 1.30 kutsuti päästjad Otepää lähedale Mäha külla ASile Otepää Golf kuuluvat klubihoonet kustutama. Esimesena kohale jõudnud Otepää päästjad leidsid eest tulekahju, kus leegid olid juba katusest väljas.

Kohale sõitis neli põhi ja neli paakautot ning operatiivauto. Autod tulid Otepäält, Elvast, Pukast, Kanepist ja Valgast.

Tuul oli tugev ja puhus Otepää linna suunas. Vaheldumisi sadas vihma, lund ja lörtsi. Hoone on mäe peal ja vali tuul andis tulele hoogu - tules oli kogu hoone. Põlev sindelkatus tekitas sündmuskohal vänge pigihaisu.

Päästeautod hakkasid klubihoone juurest ükshaaval lahkuma alles kella viie ajal.

Kustutatud hoone juurde jäi hommikul valvesse Otepää päästeauto teine vahetus, et võimaliku uuestisüttimise puhul kohal olla.

Tulekahju tekkepõhjust hakkas hommikul uurima päästeteenistuse menetleja.

Mitme miljoni suurustes võlgades AS Otepää Golfi suhtes käib saneerimismenetlus. Otsus pidi tulema esmaspäeval. Üks oluline tagatis oli nüüdseks juba põlenud klubihoone, seepärast võib maakohtu otsus muutuda.

Kanal 2 saatele Reporter ütles ASi Otepää Golf nõukogu liige Kristi Laur, et tahtlikku süütamise kahtlust ei oska ta küll kommenteerida, pigem võis tulekahju alguse saada restorani köögis asetsevast ventilatsioonilõõrist.

Juba varem oli teisipäevaks välja kuulutatud aktsionäride erakorraline koosolek.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles