Noortele pakuti nii karjääriredelit kui ekstreemsust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aastanoor 2012 on Ülla Tamm (paremal)
Valgamaa aastanoor 2012 on Ülla Tamm (paremal) Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 10. oktoobril sai taas teoks aasta suurim noortekonverents Valgamaal. Sel aastal kannab see pealkirja «Valgamaa Noortekonverents 2012 – Saan mida tahan?!».

Tegu oli traditsioonilise konverentsiga, mille korraldab igal aastal Valgamaa noortekogu. Tänavu toimus see juba kuuendat aastat.

Tänavused teemad olid valinud eelmise aasta konverentsil osalenud. Ehitati üles isiklik karjääriredel, tutvutakse ekstreemsete olukordade lahendamisega, räägiti tööst, koolist ja unistustest. 

Konverentsil valiti ka aasta maanoor, linnanoor ja noortesõber. Maanoore kandidaadid olid Elen Liigus, Merlika Hüdsi ja Rasmus Onkel. Võitjaks osutus Taheva valla noor Rasmus Onkel.

Linnanoore kandidaadid olid Saga Ester Lappalainen ning Ülla Tamm. Linnanooreks valiti Tõrvast pärit Tamm.

Noortesõbra kandidaadid olid Marika Viks, Aile Viks ning Kadri Orav. Valgamaa noortesõber 2012 on Valgamaa partnerluskogu noortemeetmete koordinaator Aile Viks.

Ettevõtmist toetavad Valga maavalitsus ning Valgamaa Omavalitsuste Liit.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles