Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tervishoiuvaldkonna töötajate streik läheb esialgu küll Valga haiglast mööda, kuid olukord võib muutuda. Miinimumpalga eest rügavad hooldustöötajad peavad streiki aga ainuvõimalikuks.

Otepää gümnaasiumil polnud kooliaasta alguseks tellitud piisavalt töövihikuid, mistõttu pidid lapsed kahepeale üht vihikut jagama. «See oli negatiivses mõttes üllatav,» lausus lapsevanem Helena (nimi muudetud - toim.). «Laps tuli koolist koju ja ütles, et seda üht töövihikut täita ei saa, saab ainult vaadata ja kõik sisukas tuleb ümber kirjutada.»

Mõnedki otsivad siiani Valga turult asjata Karini lillepoodi - see aga on kolinud Müllersoni Ärimajja. «Tegin iseendale oktoobris saabuva firma sünnipäeva puhul kingituse: kolisin avaramatesse ruumidesse,» ütles OÜ Virkliisi omanik Karin Nurmsalu naljatades. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Valgamaalase poole pöördus Valga linna korteriühistu Pärna pst 4 esimees Eino Elmend, kes väitis, et tema kannatus on katkenud ning seepärast tuligi mees ajalehetoimetusse abi otsima. Mis teda vaevab, loe paberlehest!

Septembrist muutusid nõuded majutusettevõtetele. Lisaks üldnõuetele peavad need asutused täitma ka vastavale majutusliigile esitatud nõudmised.

Ukrainas toimunud veteranide maailmameistrivõistlustelt tõstmises tõi kuldse medali koju Puka vallast pärit Jaanus Hiiemäe, kellele enda sõnul suured võistlused aina hoogu juurde annavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles