Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeva hommikul läks ERTSi lattu hoiule teisipäeva õhtul Valga linna saabunud vabadussamba pronkskuju. Umbes tonni kaaluv kuju on osa vabadussambast, mis peaks saama avatud järgmise aasta augustis, kui algab rahvusvaheline militaarajaloo festival. Lähemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Möödunud reedel avati Laatres vabaajakeskuse hoovis pidulikult ravimtaimede ürdiaed. See rajati Riina Pilli ja Ene Kaasi eestvõttel ning kohalike naiste-meeste kaasabil.

Valgamaalase poole pöördunud naise sõnul on ohtlikud kõik Valga terviseraja sillad. Kuidas kommenteerib etteheiteid Valga linnavalitsus?

Haridus- ja teadusministeeriumi tänuüritusel võõrkeeleõppe edendajatele sai teiste hulgas tunnustuse Valga vene gümnaasium. Ministeerium tunnustas inimesi ning organisatsioone, kes olid silma paistnud keeleuuenduslike algatustega.

SEB Otepää kontori ülesanded võtab järgmisest aastast üle Otepääl avatav Postipank, lisaks paigaldatakse linna uus sularahateenuseid pakkuv automaat.

Augusti lõpupäevadel pandi punkt torutöödele Põdrala vallas Leebiku külas. Leebikul oli aastaid probleeme just kevadise suurvee ajal, mil kohalik biotiik ei suutnud vastu võtta kanalisatsiooni reovett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles