Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Soojahinna tõusust pääsu pole. Tootjate sõnul mõjutab toasooja maksumust kõige enam kütuse hind. Hiljemalt uuest aastast on seetõttu soojusenergia hinnatõusu oodata Otepää ja Tõrva linnas.

Augustist AS Valga Vesi juhatusse kuuluv Silver Kuusik peab enda sõnul lugu õiglusest ja aususest. Tema siht on panna meeskond tööle ühtse eesmärgi nimel.

Valgamaa Omavalitsuste Liit pani eile tööle häirekella, et Eesti Post kavatseb sulgeda Riidaja, Õru, Lüllemäe ja Hellenurme postkontori. Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder lükkas liidu väite ümber, kinnitades, et postkontoreid ei suleta. Muudatusi siiski tahetakse teha. Milliseid, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Omapärased nimesid ei karda oma lastele panna ka Valgamaa isad-emad. Kummalistest nimedest loe Valgamaalasest!

Stuudio Joy juhi Marina Jerjomina sõnul alustab laulu- ja tantsustuudio oma 18. hooaega reedel tänavatantsufestivaliga Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.

Paljud tõrvalased ja linna külalised mäletavad kindlasti, kuidas restoranis Goodewind oli võimalik käia keha kinnitamas ja sai perekondlikke tähtpäevigi korraldada. Nüüdseks on ajad muutunud ja restoran uue omaniku leidnud.

Tarbijakaitseamet kontrollis augustis hindade ühtivust saalis ja kassas 105 poes. Valgamaal kontrolliti nelja kauplust ning avastati vaid rikkumisi tarbija kasuks.

Valga korvpallikooli võistkond on uueks hooajaks valmistunud augusti algusest, ent siiski tõdes mänedžer Antti Vasar, et löögirusikas veel lõplikult komplekteeritud ei ole.

Tänavu viiendat korda toimunud Smiltene-Valga odaviske karikavõistlusel osales ligi 80 odaviskajat Eestist ja Lätist, noortel oli hea võimalus täiskasvanutelt õppida.

Tänavu 15. juubelit tähistanud Valga-Valka rahvajooks meelitas võistlema ligi 350 tüdrukut-poissi, meest ja naist. Järgmisel aastal soovivad korraldajad selle lülitada Valgamaa jooksusarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles