Heategevuse toel sündis mänguväljak

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuse toel sündis mänguväljak
Heategevuse toel sündis mänguväljak Foto: Monika Otrokova

Eelmisel aastal algatasid kohvik-restoran l.u.m.i eesotsas Veikko Tääriga ning Otepää vallavalitsus eesotsas toonase vallavanema Andres Visnapuuga heategevuskampaania. Selle käigus koguti raha laste mänguväljaku ehitamiseks Otepää kultuurikeskuse parki.

Nüüd on väljak valmis, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht. Lapsed saavad lustida kiigel ja ronimisredelil. Atraktsioonide maksumuseks kujunes 3583 eurot ja 52 senti.

Kampaania käigus paigutati Otepääl mitmesse asutusse rahakogumiskastid, samuti oli võimalik teha annetusi Otepää vallavalitsuse arveldusarvele. Kokku laekus mänguväljaku tarbeks 488,76 eurot. Lisaks toetasid selle rajamist võrdselt 1000 euroga Swedbank ja AS Premia Foods. Puudujäänud summa tasus Otepää vald.

Samuti toetas mänguväljaku rajamist auto24 Rally Estonia, mille iga rallipassi müügist laekus 20 senti väljakute tarbeks – kokku 1384,2 eurot. Sellest rahast on plaanis mänguväljakule atraktsioone juurde osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles