Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jahimees Aare Jaama manitseb lemmikloomapidajaid ettevaatusele, sest rebaste ja kährikute seas vohav kärntõbi ohustab ka koduloomi.

Valmieras eelmisel nädalal toimunud tuletõrjespordivõistlustel jäi Valgast pärit Timo Laks individuaalarvestuses säravaima medalita, kuid noppis kulla Balti matšil võistkonna koosseisus mootorpumba hargnemises.

Lüllemäel õpivad seitsme riigi noored järgima tervilikke eluviise, tehes väliköögis toite kohalikust värskest kraamist.

Valga kodutute loomade varjupaigas tehti koos vabatahtlike abilistega olulisi ümberpaigutus- ja koristustöid.

Põllumehed enam talu järjepidevuse pärast enam muretsema ei pea, kuna võivad selle koos toetuste abil soetatud masinatega üle anda oma lastele.

Balti liiga petangivõistluste kolmas etapp peeti möödunud laupäeval Valgas. Osales 23 võistkonda. Esindatud olid kõik kolm Balti riiki: Leedu kahe meeskonna, Läti seitsme mees- ja viie naiskonnaga ja Eesti kuue mees- ja kolme naiskonnaga, neist neli mees- ja kaks naiskonda oli Valgast.

Maailmas arvestatavaks laskesportlaseks tõusnud valgamaalane Aili Popp tõi hiljuti koju kaks väärikat medalit – üks neist kuldne, teine hõbedane.

Valerahategijad eelistavad võltsida viiekümne- ja sajaeuroseid, aga ei põlga ära ka münte. Eurokupüüride võtsimine on aga üldiselt langustrendis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles