Kaubanduskeskuse WC üllatas klienti

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllatusmoment avalikus WCs paneb hädategija tarduma.
Üllatusmoment avalikus WCs paneb hädategija tarduma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Murelik lugeja kurtis Valgamaalasele, et Valga Rimi WCs võib keset loomulike vajaduste rahuldamist juhtuda, et ruumi siseneb pahaaimamatult järgmine hädaline.

Väljakäigu uksel on mündikoguja, mis nõuab sissepääsu eest kümmet senti. Probleem seisnes aga selles, et veel eilegi puudus libliksulgur, mille abil saanuks seesolija ukse seestpoolt ise lukustada ja mille järgi olnuks võimalik ka väljast näha, kas ruum on hõivatud või mitte.

Kuna käimlas on ainult üks koht, oleks võinud seega juhtuda, et teine hädaline satub esimesele peale kõige piinlikumal momendil.

Rimi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul paigaldati mündisüsteem poe tualetti 10. mail. «WCs esines varem hulganisti huligaansusi ja varastamist, seega tahtsime, et käimlat saaksid kasutada vaid meie kliendid, kellel seda tõesti vaja võib minna,» rääkis Bats Valgamaalasele, miks kergenduskoht üldse tasuliseks muudeti.

Valga Rimi juhataja Marina Uhek tunnistas, et polnud probleemist eilseni ise teadlik. Vesteldes juhatajaga tund hiljem selgus, et olukorra parandamisega juba tegeletakse. «Kutsusime töömehed ja lahendame probleemi juba täna (esmaspäeval – E. E.),» sõnas Uhek.

Katrin Bats ütles, et probleemi põhjustas seadistuste viga – uks oleks pidanud jääma suletuks, kui käimla on hõivatud. «Tualettruumi paigaldatakse sissepoole mehaaniline lukk, et oleks võimalik uks kenasti sulgeda. Lisame ka sildi, et keegi ei unustaks seda teha,» ütles Bats ja vabandas Rimi klientide ees, kellele võis käimlaskäik viimase kahe kuu jooksul ebameeldivusi põhjustanud olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles