Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaale saabus teisipäeval esimene kogus tänavusest toiduabist, mis läheb kitsikuses elavate lauale. «Makaronipakikeste jagamine ei tõsta kellegi elatustaset ega vii uute toimetulekuoskusteni. Meie sotsiaalabisüsteem on kehvake, aga mitte nii kehv, et inimesed näljas on,» ütles aga Valga linna sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel.

Valgamaa Omavalitsuste Liit soovib valitsuse algatatud üleriigilise planeeringu Eesti 2030+ eelnõu kooskõlastamata jätmisega muuta seniset enam kuuldavaks ja nähtavaks Valgamaa jaoks olulised teemad.

Valgamaalase toimetuse poole pöördus Valga soojatrassi pikaajalisest remondist häiritud linnakodanik. Lähemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Sel suvel plaanib Taheva vallavalitsus renoveerida Hargla koolihoone fassaadi. Töödega plaanitakse ühele poole saada septembri lõpuks.

Noored kotkad ja kodutütred veetsid nädala Rullil suvelaagris, võttes osa võistlustest ning pakkudes põnevust omaloominguga. Mida noored laagris tegid, loe paberlehest!

Karula muinsuskaitse seltsil valmis äsja järjekordne trükis «Taastatud Karula vald 20», mis annab ülevaate Karula valla elust ja arengust läbi ajaloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles