Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paari nädala jooksul lammutatakse maatasa kunagine maakonna uhkeim kultuurikeskus Tagulas. Viimased kolm aastat tühjana seisnud hoonekompleks on muutunud varisemisohtlikuks.

Omanikud süüdistavad varjupaika koera tapmises. Valga kodutute loomade varjupaika viidud koer Graff pandi magama ning see murdis omanike südame. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Valgamaa mehed Andres Olesk ja Martin Muttik pääsesid Rakveres Eesti raiemeistrivõistlustel esikolmikusse.

Reede õhtul oli Pühajärve puhkekeskuse parkimisplatsil võimalus näha vanu, ent väärtuslikke autosid. Oma masinatega olid kohal vanatehnikaaustajad Eestist, Soomest ja Lätist.

Kolmapäeval korraldab Otepää suveteater Pühajärve kaldal Poslovitsa rannas koristustalgud, et valmistuda etenduseks «Pühajärve sõda ja rahu».

Reedesel päikselisel pärastlõunal võõrustas Taheva sanatoorium kõiki oma sõpru, et üheskoos kooki maitsta, laulda ja lõbusalt aega veeta. Mille puhul pidu peeti, loe paberlehest!

Pühapäeval Priimetsa terviserajal toimunud Valga meistrivõistlustel jalgrattakrossis võidutsesid pea kõigis sõitudes Valga ratturid.

Valgamaa Põllumeeste Liidu ja nõuandekeskuse juhataja Jaan Bachmanni arvates ei ole firmajuhid ega ka töötajad teadvustanud tööohutuse vajalikkust ning koolitustele pööratakse vähe tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles