Noored ründasid Pühajärve jaanitulel turvamehi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseil tuli tegelda vägivallajuhtumitega.
Politseil tuli tegelda vägivallajuhtumitega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Internetis levib üleskutse jagada videosid Pühajärve jaanitule teise päeva hommikust, kui turvamehed olevat peol olnud noormehi peksnud ning jätnud nad kinniseotuna tundideks paduvihma kätte külmetama.

Üks noormeestest, kellel oli randmeluumurd, olevat viidud Tallinnasse operatsioonile ning teised arestimajja.

Pühajärve jaanituld turvava firma Real Security juhatuse liikme Aldri Teesaare sõnul ründasid noormehed hoopis turvamehi, kes läksid parklasse kaklust lahutama. «Kakluses osalenud peeti kinni ning viidi korrakaitsepunkti, kuhu tuli seejärel rohkem kui kahekümneliikmeline noorte seltskond, kes ründas seal olnud kümmet turvameest,» rääkis ta.

Ründajad suudeti kiiresti kinni pidada. «Läks seekord õnneks, sest oht oli ikka väga suur. Turvatöötajad said samuti viga. Ründajad olid väga metsikud,» sõnas Teesaar, lisades, et noormehed olevat lõhkunud ka turvaautot.

Teesaare sõnul olid noored ilmselt narkootilisi aineid tarvitanud. «Normaalsed inimesed ei hakka piirde taga olevaid turvatöötajaid ründama.»

Noormehed toimetati Tartu arestimajja. «Seal hakkasid nad promo tegema, et neile tehti liiga,» ütles Teesaar.

Tõsi olevat see, et noormehed jäid mitmeks tunniks vihma kätte, sest politseil läks aega, enne kui kohale jõudsid.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi sõnul on aga vale, et patrullid mitmetunnise hilinemisega saabusid. Esimene kõne politseile tuli kell 8.14 hommikul, esimene patrull jõudis kohale 8.55. Kuna isikuid oli palju, siis tulid patrullid kohale nii Tartust kui ka Valgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles