Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl tähistati eile Eesti lipu päeva piduliku rongkäigu ja traditsioonilise lipuheiskamisega Otepää kirikumõisas.

Lipupäeval tutvustati huvilistele Otepää kirikumõisas ka uut Eesti Lipu Muuseumi püsiekspositsiooni ja sisekujunduse projekti.

Kolm kuud kestnud Kristiine supermodelli konkursi võitis Valga neiu Ester Karuse, kellest saab üheks aastaks Kristiine keskuse reklaamnägu, samuti sõlmib temaga lepingu modelliagentuur Living Models. Milliseks peavad korraldajad Karuse tugevaid külgi ja kuidas suhtutakse sellesse, et hääletamine toimus internetis, loe teisipäevasest ajalehest!

Teisipäeval, 4.juunil liigub läbi Mulgimaa valdade tõrvik, mis kutsub rahvast laupäeval Tõrva Mulgi peole. Kaardi tule liikumisest leiad Valgamaalasest!

Palupera rahvas tähistas valla 20 aasta juubelit pühapäeval ohutuspäeva pidamise ja tordi söömisega.

Otepää gümnaasiumi neiu Maris Sala tõi selle aasta vabariiklikelt aineolümpiaadidelt Valgamaale mitu auhinnalist kohta.

Lisaks Valgale tähistati lastekaitsepäeva Tõrvas, kus ulgumere piraat kutsus lapsi aaretejahile, ja Otepääl, kus mängulise perepäevaga avati ühtlasi suvine turismihooaeg.

Tuhatkond maakonna lauljat ja tantsijat kogunesid laupäeval Otepääle Tehvandi staadionile - eks ikka selleks, et ise ilu teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles