Konverents piilus maakonnakeskuse tulevikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel, 18. mail tähistas Valga linn omavalitsusliku staatuse taastamise 20. aastapäeva konverentsiga «Valga – Liivimaa süda – reibas, roheline ja rahvusvaheline.»

Linnapea Kalev Härk tutvustas linna arengukava aastateks 2012 – 2020. Tema sõnul on kava üks olulisi märksõnu kaasatus. See tähendab, et nii selle koostamisel kui erinevatel üritustel ja linna üldilme kujundamisel oleks aktiivselt kaastatud kogu linnarahvas.

Kava realistlikkuse ja selle üle, kuidas kava ellu viia arutlesid konverentsil Riigikogu liikmed Neeme Suur, Rein Randver, Aadu Must ning maavanem Margus Lepik ja linnapea Kalev Härk.

Piduliku ürituse juurde kuulunud muusikalise tervituse eest seisid hea vokaalansambel Enelas, Valga kammerkoor ja Valga muusikakooli vokaalsolistid.

Omavalitsusliku staatuse 20. aastapäeva puhul on kultuurikeskuse ovaalsaalis avatud ka fotonäitus «Kadunud Valga», kus näha umbes 20 aasta jooksul fotokaameraga jäädvustatud sündmused ja linna vaated.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles