Tõrvalane täitis olümpianormi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe 2009. aastal Tõrvas toimunud võistlusel, kus ta püstitas siiani kehtiva isikliku rekordi.
Tanel Laanmäe 2009. aastal Tõrvas toimunud võistlusel, kus ta püstitas siiani kehtiva isikliku rekordi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinnas Kadrioru staadionil peeti teisipäeval kergejõustiku heitjate seeriavõistluste esimene etapp. Odaviskes võidutses tõrvalane Tanel Laanmäe.

Laanmäe sai kirja küll vaid kolm katset, kuid neist parim oli 79.82. Sellega ületas ta Londoni olümpiamängude B-normi 79.50.

Olümpia A-norm on 82 meetrit. Laanmäe isiklik rekord on samasse kanti -- 81.96, selle püstitas ta 2009. aastal Tõrvas toimunud Tõrva-Helme kergejõustikupäeval olümpialastega.

Viimasel ajal on Laanmäed kimbutanud erinevad vigastused. Siiski õnnestus tal mullu tulemusega 70.91Eesti meistrivõistlustel kergejõustikus noormeeste arvestuses esikoht võita.

Meistritiitli võitmise järel ütles Laanmäe Valgamaalasele, et kuigi vigastused tal korralikult treenida pole lubanud, usub ta, et suudab nende nõiaringist väljuda ja pisitasa treenides lähiajal paremasse vormi tõusta ning olulisi tulemusi teha.

Teisipäevasel võistlusel sai Laanmäe järel teise koha Mihkel Kukk 72.56ga.

Lähemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles