Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva elanikke vapustas üleeilne surmaga lõppenud tulekahju, millele päästjad jõudsid liiga hilja. Ühtlasi pani see kohalikke oma turvalisuse pärast tõsiselt muretsema.

Põleng puhkes Tõrvas ka 30. aprillil. Politseinike kiire tegutsemine päästis sel korral majaperemehe tulesurmast.

Tallinna ringkonnakohus jättis rahuldamata AS Infragate Eesti kaebuse halduskohtu otsuse vastu, millega OÜ Tõrva Veejõud läbi viidud hankemenetlus tunnistati õiguspädevaks. Mida otsus Tõrva linnale tähendab?

Sel nädalavahetusel Põlvamaal Moostes toimunud rahvamuusikatöötluste festivalilt naasis sõsarrahvaste preemiaga Valga stuudio Joy ansambel Samsaara.

Möödunud neljapäeval kohtus Valga keskraamatukogus huvilistega kirjanik Andrus Kivirähk, kes ligi tund aega stoilise rahuga nende küsimustele vastas.

Õpilasmalev annab sellelgi aastal 14- kuni 18aastastele noortele võimaluse taskuraha teenida ning suve sisustada.

Pärast uutmoodi emakeeleeksamit polnud abiturientide nägudelt meeleheidet näha, küll tunnistas mõnigi, et kartus on pigem tekstiülesannete kui kirjandi tulemuste ees.

Pukas peeti nädalavahetusel esmakordselt kodutütarde ja naiskodukaitse ühine esmaabivõistlus. Üle Eesti oli esindatud 14 malevat, võitis Valgamaa.

Haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo tutvustas hariduskonverentsil ministeeriumi seisukohti, kuidas Eesti hariduskorraldust paremaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles