Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Poristele kruusateedele on peale pandud massipiirangud, mis aga alati metsavedajaid ei takista.

Kõik Valgamaa selleaastased kuus piirkondlikku lauluvõistlust on läbi ja hindajad sõelunud välja parimatest parimad noored lauljad vanuses 3–26 aastat, kes tulevad pühapäeval Valga kultuurikeskusesse võistu laulma.
Maakonnas kokku osales parimate laululaste võistluse nn eelvoorudes 195 last, kellest lõppvooru pääses 52.

Mais või juunis peaksid jätkuma mullu seiskunud vee- ja kanalisatsioonitööd Valgas, millega loodetakse valmis jõuda 2013. aasta suvel.

Laupäeval, 21. aprillil toimub Valga kultuurikeskuses Kagu-Eesti teatrifestival, mis tähendab üht pikka teatripäeva hommikul kella üheksast hilisõhtuni. Selle aja jooksul näitavad nii Valga-, Võru- kui Põlvamaa oma maakonna teatritruppide kolme parimat lavastust.

Pühapäeva pärastlõunal kogunes Tsirguliina rahvamajja pea sadakond lauluhimulist, võõrustaja rollis oli Tõlliste-Puka-Sangaste segakoor.

Nädalavahetusel oli Tallinnas gümnaasiumiastme kooliteatrite riigifestival «Kooliteater 2012». Valgamaalt osales seal maakondlikult teatrifestivalilt edasipääsu saanud Tõrva kultuurimaja noortetrupp Hingevärvid Piia Puuraidi looga «Head tüdrukud on ju alati vait».

Tuleval aastal hakkame elektri eest eri hinda maksma: kes tahab, sõlmib mõne elektrimüüjaga kindla hinnaga lepingu, kes ei viitsi seda teha, tasub üldteenuse eest iga kuu ise summa.

Motoklubi K&K sõitjad plaanivad tänavu osaleda ligi neljakümnel võistlusel ning loomulikult on suvise hooaja üks tähtsamaid eesmärke Eesti meistritiitel.

Seitsmendat korda järjest toimunud Tõrva mälumänguturniiri võitis täiskasvanutest taas Valga turniiribridži- ja mälumänguklubi esindus. Valga meeskond võistles sedapuhku koosseisus Hille-Made Varul, Anti Nukk, Jaan Rapp ja Eleri Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles