Muuseum ootab poole minuti pikkuseid piltlugusid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muuseum
Valga muuseum Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga muuseum on välja kuulutanud konkursi, millel võivad osaleda igas vanuses filmi-, koomiksi- ja kunstihuvilised, anti teada Valga maavalitsusest.

Osalejatel tuleb joonistada üles Valga muuseumi tutvustav piltlugu (storyboard), mille järgi võimalik valmistada filmiklipp. Mis on piltlugu ja kuidas seda joonistada, selle kohta on lisainfot Filmitalgute blogis.

Hinnatakse töö vastavust teemale ja eesmärgile, sõnumi olemasolu, ainulaadsust ja teema käsitluse originaalsust, kompositsioonilist terviklikkust. Piltloo ajaline kestus on umbes 30 sekundit. Konkursitöö peab jääma sündsuse piiridesse, keelatud on propageerida vägivalda. Konkursi juhendile mittevastavaid töid žürii ei hinda.

Valminud piltlugu tuleb tuua Valga muuseumi infolauda. Tööle peab olema lisatud piltloo nimi ja kinnine ümbrik, mis sisaldab andmeid autori nime ning kontaktandmeid.

Kõiki töid hinnatakse ühes vanusegrupis. Tööd peavad olema algupärased ja iga osaleja saab konkursile esitada kuni kümme tööd.

Viimane tööde esitamise kuupäev on 15. juuni 2012. Võitjad kuulutatakse välja 6. septembril 2012. Antakse välja üks peaauhind ja eripreemiad. Võidutöö esitaja saab oma tööst professionaalide juhendamisel valmistada muuseumi reklaamiva filmiklipi. Võitjate nimed avaldatakse muuseumi kodulehel, muuseumi facebooki lehel ja ajalehes Valgamaalane.

Konkursi kohta on võimalik infot saada Valga muuseumi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles