Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Õhne jõe kalapääsu ehituse tellinud keskkonnateabe keskuse esindaja kinnitas Tõrva linnavolikogu istungil, et jätkuvate tööde käigus tehakse kõik, et edasisi probleeme ennetada.

Pühajärve põhikooli seitsmenda klassi viieline poiss Priit Peterson õpib kitarri Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis. Üleriigilisel konkursil võitis ta teist korda järjest esikoha.

Piret Rips-Laul, neiupõlvenimega Pormeister, on sündinud Valgas, siin seitse aastat õppinud ja lõpetanud muusikakoolis Lenel Ranna klaveriklassi. Pühapäeval korraldab õpetaja oma kunagise õpilase loomingu õhtu.

Otepää vallavolikogu kinnitas käesoleva aasta eelarve kogumahus 5,4 miljonit eurot. Aktiivse investeerimise tulemusena kasvas maht mullusega võrreldes 51 protsenti.

Valga spordiklubi maadlejad näitasid ilusat tehnikat nii Luunjas kui Lätis, mistõttu on treeneril põhjust kaaluda, kas ehk osaleda ka juunioride Eesti meistrivõistlustel.

Nädalavahetusel peetud Eestimaa spordiliidu Jõud lahtistel meistrivõistlustel õhkrelvadest laskmises tuli Valgamaa esindus 12 maakonna hulgas neljandale kohale.

Nädalavahetusel peetud Valgamaa valdade ja linnade talimängud üllatasid mitme ala puhul rohke osavõtu ning heal tasemel korraldusega.

Teatrikuu kolmandal laupäeval esinesid Tõrva kultuurimajas estraaditrupp Tõrva Tilgad ja rahvamuusikaansambel Jauram. Õhus oli ka tähtpäevahõngu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles