Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsus läheb kohtusse Vara vallaga Tartumaalt, et viimane maksaks kinni Eesti-Läti jalgrattaprojekti kuulunud mõisaaida ehituse.

Sel kuul pöörab politsei liiklusjärelevalvet tehes erilist tähelepanu turvavarustuse kasutamisele tagaistmel ning laste turvavarustusele.

Valgamaalase poole pöördunud linnakodanik kurtis, et Valga Maxima uus infolett kutsub üles ebatervislikele eluviisidele. Kuidas näeb aga asja Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid?

Ala põhikooli õpilased said teisipäeval rohkesti uusi teadmisi Taanimaa kohta kooliseinte vahelt lahkumata: Taani Kultuuri Instituut viis koolis läbi Taani päeva.

Eestis rändab näitus, mis pühendatud Eesti looduskaitse 100. aastapäevale. Valgamaal peatub see kolmes koolis.

Möödunud nädalavahetusel toimus Jaanikese külas asuvas Kelli lasketiirus naistepäevale pühendatud Naiskodukaitse Valga ringkonna jaoskondade ja Kodutütarde laskevõistlus.

Juulis peaks Rally Estonia tooma Lõuna-Eestisse Euroopa parimad rallitiimid ning hulga pealtvaatajaid. Edaspidi loodetakse ralli tähtsust veelgi suurendada.

Esmaspäeval selgitati Voorimehe pubis välja parimad mälumängurid nii Valgamaa talimängude kui maakonna spordiveteranide meistrivõistluste arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles