Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vastrenoveeritud Viljandi tänaval Valgas on piki sõiduteed kulgev liitekoht lahti vajunud, samuti on mure teekaevudega. Ehitaja lubab vead kevadel kõrvaldada.

Kohus rahuldas Pühajärve kooli eest võitlejate soovi esialgsele õiguskaitsele, mis välistab kooli peatse sulgemise. Kaugem tulevik on aga lahtine.

Nädalavahetusel tekkis Võru tänaval asuvate konteinerite juurde kümme suurt prügikotti, milles vanad riided ning olmeprügi.

Koolitantsu festival jätkub piirkondlike voorudega. Valgamaa maakondlikult tantsupäevalt on valitud piirkondlikku vooru Tartusse stuudio Joy tantsutruppide neli tantsu.

Eelmisel nädalal anti üle põllumajandusministeeriumi teenetemärgid. Valgamaalt pälvis hõbedase märgi talunik Tammo Parmas.

Põline tõrvalane Helgi Teenurm tegi kaaslinlastele hindamatu kingituse, üllitades raamatu Tõrva ajaloost. Raamatut esitleti iseseisvuspäeval Tõrva kirik-kammersaalis.

Vabariigi aastapäeval ja sellele järgnenud päeval Puka lähistel Kibena küla krossirajal peetud mootorkelkude krossivõistlus tõi kohale ligi poolsada sõitjat, kes publikule kõrgeid hüppeid pakkusid.

Äsja motokrossi talihooaja mitme pjedestaalikohaga lõpetanud klubi Karmid Karlid sõitjad alustavad juba märtsis ettevalmistusi suvisteks võistlusteks. Mõistagi on eesmärgid kõrged.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles