Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järvemuusikaga kuulus Leigo talu mängib nüüd jää, tule ja muusikaga ning näitab tulemust neljal päeval Otepääl. Nõnda saab talvepealinn vabariigi sünnipäevaks midagi enneolematut. Kuidas jää ja tuli omavahel mängima pannakse, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Külmunud torustikud valmistavad majapidamiste omanikele peavalu, kuid keerulisemad ajad on suure tõenäosusega veel ees.

Teisipäeval andsid ajaloolisel Mulgimaal tegutsevate muusikakoolide õpilased Tõrva kammersaalis ühise kontserdi. Publiku seas olid ka külalised Tšehhimaalt.

Maapoodidest võivad kujuneda teenusekeskused. Maavalitsuses tutvustati ettevõtjatele ja ametnikele vastavat toetusskeemi. Sellega tahetakse teenused maainimestele lähemale tuua.

Valga turniiribridži- ja mälumänguklubi tegi nädala alguses kokkuvõtteid eelmisest aastast, kuulutades välja parima bridžimängija ja parima mälumänguri.

Mäesuusatajad selgitasid nädalavahetusel välja Valgamaa meistrid ja püüavad rahalistest raskustest hoolimata tegevust jätkata. Suusaliit on aga näidanud üles valmidust ala senisest enam toetada.

Nädalavahetusel Baltikumi uhkeimas, Lasnamäe spordihallis peetud juunioride ning A- ja B-vanuseklasside mitmevõistluse meistrivõistlustelt naasid Margot Meri ja Kadi Kaart mõlemad pjedestaalikohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles