Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga haiglas valminud hooldusravikeskus tagab eakatele parema hooldus- ja õendusteenuse. Haiglajuht Marek Seeri kinnitusel paranevad ka personali töötingimused.

Tsirguliina keskkooli üheksanda klassi õpilased pöördusid vallavalitsuse ja -volikogu poole sooviga, et gümnaasiumiosa jätkaks tööd veel kolm aastat. Soovi toetavad õpetajad, lastevanemad ning kooli juhtkond.

Valga kodutute loomade varjupaiga uus juhataja Liina Ulmi esimene töönädal varjupaigas on olnud kiire, ta on loomadega tegelenud ja väljakutsetel käinud.

Raudteelinnana tuntud Valgale iseloomuliku ehitise, aadressil Jaama puiestee 2a asuva depoohoone juurde kuuluva müüri lammutamine tekitas mõneski linnakodanikus küsimuse: ega ajaloolist maja ennast ometigi lammutama hakata? Vastuse leiad teisipäevasest Valgamaalasest.

«Koolitants» käib jälle Eestis ringi ja maakondlikud tantsupäevad on juba paljudes kohtades toimunud. Viimased leiavad aset sellel nädalal: neljapäeval Valgas algusega kell 18 kultuurikeskuses, reedel Põlvas, laupäeval Võrus ja pühapäeval Tartus.

Eeloleval laupäeval algusega kell 15 on Valga kultuurikeskuses poistelaulu konkurss. See maakondlik üritus toimub juba seitsmendat korda ja alati vabariigi sünnipäeva paiku.

Valgalane Kalju Laur mõtleb tänasel sõbrapäeval enda omapärasele sõbrale. Nimelt peab mees oma suureks sõbraks Valgas Pedeli jõel elavat luike, kellega teda seob juba üpris pikk sõprus.

Tänasele valentinipäevale võib vastu minna nii kaardikese kui lilleõie, aga ka magusa ampsuga. Selleks puhuks on mitu maakonna pagarit ka tavalisest erilisemaid kooke, torte ja kringleid küpsetanud.

Pühapäeval startis talvepealinnas Otepääl juba kolmandat korda Euroopa saunamaraton. Sellest võttis osa 449 saunalist ning läbida tuli 15 sauna.

Linnaküla seitsmendast suusapäevast osa saada soovijaid kogunes pühapäeval stardipaika neljakümne ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles