Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läinud aastal valminud ühistranspordiuuring näitab, et maakonna bussiliiklus vajab bussiliinide ja sõiduaegade muutmist.

Karula vallavolikogu võttis vastu otsuse osta Kaagjärve külas asuv korter, et paigutada sinna Lüllemäe põhikooli Kaagjärve lasteaiarühm. Seni tegutses rühm mõisahoones, mille tuleviku osas valitseb aga ebaselgus.

Eelmisel neljapäeval pidas Reformierakonna Otepää piirkond maha koosoleku, et arutada Otepää valla haridusasutuste ümberkorraldamisega seonduvat. Eelkõige arutati Pühajärve kooli küsimust.

Protex Balti AS Hummuli tootmisüksuse töötajad on sulgemisotsuse šokist üle saanud ning mõtlevad tulevikule rahulikumalt. Kuna vallas naistele tööd ei leidu, tuleb seda otsida mujalt.

Hargla hooldekodu lõpetab töö iseseisva asutusena ja ühineb Taheva sanatooriumiga. Taheva vallavanem näeb muudatuses mitut kasutegurit.

Comeniuse projekti käigus Hollandit ja Belgiat väisanud Tsirguliina keskkooli õpilastele ja õpetajatele oli reisi kõige ehmatavam moment ekskursioon endisesse koonduslaagrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles