Linn otsib teist korda kooli uut ehitajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimane ehitushange gümnaasiumi renoveerimistööde jätkamiseks vaidlustati.
Viimane ehitushange gümnaasiumi renoveerimistööde jätkamiseks vaidlustati. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Valga gümnaasiumi remondiks kuulutab linnavalitsus välja uue hanke, lootes ehitusega ühele poole saada järgmise aasta kevadeks.

Viimane ehitushange ebaõnnestus, seega ongi linnavalitsusel valmimas uus. Kui linn leiab sobiva ehitaja, peaks remont taas algama aprilli esimese kümne päeva jooksul.

«Ei ole saladus, et eelmisel korral osutus ehitajate küsitud summa meile üle jõu käivaks,» nentis linnavalitsuse linnamajandusameti juhataja Urmas Möldre. Nüüd olevat hange tema kinnitusel rohkem lahti kirjutatud, samuti on mahud hinnatabelites välja toodud ja tähtaeg venitatud 28 asemel 35 päevale.

Peale selle on plaanis ehitusfirmade seas teavitustööd teha, et hankel osalejaid rohkem oleks. «Soovime saada võimalikult odavat hinda, kuna eelmise hankega jäi meil lihtlabaselt 1,2 miljonit eurot puudu.»

Praegu on ehituseks olemas 2,8 miljonit eurot, mis jäi järele, kui AS Eviko oma tööle läinud aastal punkti pani. «Loodame, et õnnestub lisaraha hankida,» lisas Möldre. «Kardan, et olemasoleva rahaga ei suuda me kõike ära teha. Kõige tähtsam on aga, et saaksime töödega alustada.»

Eviko juhataja Kaimo Sepa sõnul pole firma veel otsustanud, kas kavatseb tulevasel hankel osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles