Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eestit tabanud külmalaine lubab koolilastel mõnelgi hommikul koju jääda. Külmapühade puhul võib aga täheldada erinevust linna- ja maakoolides õppijate vahel.

Teisipäeval tähistati Paju lahingu 93. aastapäeva. Tegu oli ühe Vabadussõja kõige otsustavama lahinguga. Julius Kuperjanovi seltsi juhatuse esimees Olev Teder tuli tähtpäevaüritusel välja intrigeeriva ettepanekuga.

Valga gümnaasiumi remondiks kuulutab linnavalitsus välja uue hanke, lootes ehitusega ühele poole saada järgmise aasta kevadeks.

Eile kell 13.51 sai häirekeskus teate, et Valgas asuvast ühekordsest elumajast tuleb suitsu nii akende, ukse kui korstna kaudu. Hoone sai põlengus tõsiselt kannatada.

Valga maavalitsus ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esindus sõlmisid teisipäeval uue koostööleppe. Senise koostööga on rahul mõlemad pooled.

Valga linnavolikogu istungil tutvustas meer Kalev Härk linnavalitsuse ametite tegevust detsembris ja jaanuaris. Täpsustati õpilaste arvu, viidi läbi hankeid ning koostati allasutuste arengukavad.

Möödunud reedel algas Nõunis taas mälumängurite seas armastatud heitlus Palupera karikale, mille võitja selgub kolme mängu tulemuste põhjal. Ühtlasi selgub Valgamaa parim mälumängumeeskond.

Valga politseijuhile Tõnu Kürsale valmistab heameelt kuritegude arvu langus maakonnas, muret teeb aga alaealiste õigusrikkumiste ning joobes juhtide rohkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles