Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Inkassofirmade sõnul on võlgade hulk ja summad hakanud Eestis vähenema. Siiski on võlgnikke omajagu Valgamaalgi.

Naiskodukaitsjate eestvõttel korraldatud kudumite korjandusest võtsid osa ka Otepää naiskodukaitsjad. Afganistanis teenivatele kaitseväelastele saadeti hulk soki- ja kindapaare.

Esmaspäeval toimus Otepää maailmakarika etapile registreerunud sportlaste nimeline ülesandmine. Valgamaalane toob väljad mõned tippsuusatajad, kellele võimalik jaanuari kolmandal nädalavahetusel Tehvandil kaasa elada.

Uute autode müüjatel on põhjust rõõmustada: müük Eestis kasvas mullu aasta varasemaga võrreldes ligi kaks korda. Ka Salome Valga müügisalongis müüdi kakskümmend autot rohkem.

Balti noorte mitmevõistluse maavõistlusel Lätis Kuldīgas tegi SK Maret Spordi esindaja ja Eesti U18 koondislane Margot Meri sisehalli viievõistlusel kolm isiklikku rekordit.

Euroopa Liidu teemalisel arvutimängu vormis toimunud võistlusel pääsesid 14 parima sekka ka Valga gümnaasiumi noored Monika Muru ja Romek Taldrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles