Suusarajale tuiskavad eri elualadelt tuntud inimesed

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Jan Uuspõld.
Näitleja Jan Uuspõld. Foto: Sille Annuk

Tänavuses maailmakarika etapi programmis leidsid oma koha ka rahvasportlased. Esmakordselt toimub EMT Harrastajate Meistriklass, mille käigus mõõdavad Tehvandi spordikeskuse radadel suusakilomeetreid tuntud inimesed erinevatelt elualadelt.

«Rahvusvahelist teleülekannet sellest küll ei tule, kuid pealtvaatajatele on tegu kahtlemata põneva vaheldusega. Rajal saavad kokku nii sõudjad, poliitikud, näitlejad kui teiste valdkondade esindajad,» kirjeldas Otepää MK-etapi korralduskomitee esimees Jaak Mae.

Mõõduvõtt toimub eraldistardist. Sarnaselt tippvõistlustele selgitatakse välja esikolmik ning toimub autasustamine.

«Tahame pakkuda publikule haaravat meelelahutust ka väljaspool tippsuusatamist. See on hea võimalus tõmmata tähelepanu aktiivsetele rahvasportlastele ning kutsuda kõiki üles tegelema talispordiga,» rääkis Mae sündmuse tagamaadest.

Tänase seisuga on stardijoonele asumas ligi 25 tuntud harrastajat. Suusarajal panevad ennast proovile näiteks endine kahevõistleja Allar Levandi, näitleja Jan Uuspõld, Riigikogu liige ja endine Otepää vallavanem Meelis Mälberg, jalgpallur Marek Lemsalu ning Eesti Suusaliidu president ja Eesti Energia juht Sandor Liive.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles