Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavune esimene maimuke sündis Valga haiglas teisipäeval kell 9.07. Poisipõnn on Laura Jaansoo ja Eiko Petrovi pere esiklaps, tema sünnikaal oli üle nelja kilo ning pikkus täpselt pool meetrit.

Maakonna linnade tänavavalgustus uueneb võimaluste piires. Mitu projekti jääb sellel aastal rahapuudusel tõenäoliselt siiski ootele.

Teisipäeval oli Vabadussõjas võidelnute mälestuspäev, mille puhul toimusid üle Eesti mälestustseremooniad.

Tormi põhjustatud elektrikatkestus Tõrvas Patküla tänaval tekitas sealsetes elanikes nördimust. Nad leidsid, et Eesti Energia ei kõrvaldanud riket piisavalt kiiresti. Ettevõtte pressiesindaja Marina Bachmann näeb olukorda teisiti.

Aastavahetuse ilutulestiku ajal on oht, et loomad satuvad paanikasse, näiteks rebivad koerad end ketist lahti. Nii ongi uue aasta alguses loomade varjupaikadel tavaliselt käed-jalad tööd täis. Sel aastal on olukord õnneks tavalisest rahulikum olnud, kinnitas Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks.

Kõigile suusasõpradele on tänavune kehv suusailm kujunenud ilmselt suureks probleemiks ning mida lähemale jõuab Otepää maailmakarika etapi toimumisaeg, seda teravamaks mure muutub. Korralduskomitee esimees Jaak Mae aga kinnitas Valgamaalasele, et praegu pole põhjust etapi toimumises kahelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles