Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Tõrva Õhne jõele rajatud kalapääsu kaldaid tuleb kindlustada, sest vesi hakkas tungima läbi pinnaspaisu ning see võinuks lõppeda pääsu minema uhtumisega.

Pühajärve põhikooli lastevanemaid esindab kohtus endine õiguskantsler Allar Jõks, kes nende hinnangul on parim valik. Kuidas kommenteerib tekkinud vastuseisu Otepää vallavolikogu esimees Aivar Nigol, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Valgas Tartu ja Viljandi tänava piirkonnas, kus ligi kaks aastat toimusid ehitustööd, on torustikud paigaldatud, katsetatud ja liitumisvalmis. Seni on aga huvi liitumise vastu jäänud tagasihoidlikuks.

Valgamaa ettevõtlusuuring näitas, et ettevõtjad tunnevad puudust kvalifitseeritud tööjõust. Varasemast agaramad ollakse toetuste taotlemisel. Olulisimaks aga peetakse vastastikust koostööd.

Reede õhtupimeduses võis Valgas hobuvankriga liikumas näha päkapikku jõuluvanaga. Linna lõvide eestvõttel ja toetusel üllatati peresid ja rõõmustati kinkidega ligemale neljakümmet last.

Tartus Tasku keskuses toimunud piirkondlikust õpilasfirmade laadast võtsid osa ka kaks Valga gümnaasiumi firmat. Müügiks läksid arvutikatted ja lõhnaküünlad.

Teisel jõulupühal aset leidnud turniiri Valga jõulubridž 2011 võit rändas sedapuhku maakonnast välja, Eesti-Läti paarile Martin Lorencsile ja Triinu Viilupile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles