Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põdrala vallas Riidaja küla lähistel võtsid kurjategijad riigimetsast maha ligi 120 noort kuusepuud. Tekitatud kahju on hinnatud 1500 eurole, millele lisandub keskkonnale tekitatud kahju. Kuus aastat metsnikuna töötanud Veikko Asur kinnitas, et ei ole varem nii suurele vargusele peale sattunud.

Ülenurme muusikakooli eestvõttel läbi viidud lauljate konkursil Jõulutäht saavutas oma vanusegrupis esikoha Tõrva laulustuudios Novella Hansoni käe all laulmisega tegelev Gertu Pabbo.

Paarkümmend Valgamaa õpetajat käis mõni nädal tagasi õppe- ja kultuurireisil Pärnumaal. Tutvuti Pärnu linna ja koolidega ning käidi kelgukoeri kaemas.

Sangaste mailt tuule tiibadesse saanud laulja Birgit Varjun hindab endiselt oma loomingulist koostööd isaga. Seda näeb ka kontserdil Sangaste seltsimajas.

Valga korvpallikool läheb järjekordses meistriliiga kohtumises võõrsil vastamisi Tartu Ülikooli võistkonnaga. Mäng on järjekorras teine, mida mängitakse uue, lätlasest peatreeneri Varis Krūmiņši juhendamisel.

Paf.com saalihokiliiga teises liigas kohtus Valga Välk Viljandi maagümnaasiumi spordisaalis saalihokimeeskonnaga Penetron ning väljus vastasseisust võitjana tulemusega 7 : 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles