Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval jõudsid Helme mõisasse, kuhu tuleb Eesti rahvuslik klaverimuuseum, esimesed 13 klaverit.

Et tuntud kalapeole uut hingamist sisse puhuda, toimub järgmine Kuldkala võistlus Vladislav Koržetsi kinnitusel Pühajärve asemel Viljandi järvel. Muudatusi on tulemas teisigi.

Patkülas algasid septembris elektrijaama ehitustööd. Järgmisel aastal peaks jaam hakkama elektriga varustama pelleteid tootvat Helme Graanulit.

Kui pärijad puuduvad või on vara vastuvõtmisest loobunud, tuleb pärandvara vastu võtta kohalikul omavalitsusel. Enamasti vajab vara aga tõsist remonti ja tekitab kulusid.

Valga gümnaasiumi õpilased osalesid sel aastal aktiivselt töövarjupäeval. Varjutatud said linnaametnikud, kirurg, noorsootöö spetsialist, metsnik, saatejuhid ja infosekretär.

Eesti meistrivõistlustel vabamaadluses sai kaks Valga spordiklubi noorsportlast pronksmedali.

Valgamaal elav sakslanna Ute Wohlrab, kes südameasjaks võtnud vana-tori hobuse säilitamise, annab välja lasteraamatu, mis jutustab kurva saatusega hobustest Hannast ja Hannesest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles