Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maakonna parimaks MTÜks kuulutati teisipäeval esmakordselt toimunud tunnustusüritusel Domus Petri Kogu, mis tegeleb töötutega ja peab Valga ainsat supikööki.

Sügistööd on Valgas jõudnud lõpule: haljasalad, pargid ja tänavad on lehtedest riisutud. Jätkuvalt võiks aga mitmegi kinnistuomaniku suhtumine ümbritsevasse olla parem, kinnitab Valga linnavalitsuse linnahooldusametnik Marju Kants.

Sel laupäeval viivad ajakirjanikud Kadri ja Sulev Valner Lüllemäe kultuurimajas läbi meediakoolituspäeva Karula ja Taheva valla elanikele.

Hiljuti leidis Valga rokiklubis aset Valgamaa noortebändide festival Noor Rock 2011. Paraku tõdes ürituse korraldaja Siiri Põldsaar, et bänditegemine hetkel maakonnas kõige populaarsem pole.

Valga mängumaa Claabu otsib uusi ruume, mistõttu sulgeb teadmata ajaks uksed. Miks asutuse omanikud selle otsuse langetasid?

Valgamaa partnerluskogu noortemeetmete koordinaatoril Aile Viksil avanes ainulaadne võimalus rahvusvahelisel konverentsil ettekandega esineda.

Ka pealtnäha kõige korralikumas ettevõttes või asutuses võib juhtuda tööõnnetus. Mida siis teha tuleb, selgitab
tööinspektsiooni Lõuna inspektsiooni tööinspektor-uurija Kalmer Kärblane

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles