Jaak Mae lubab esinduslikku võistlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Postimees/Scanpix

Täna tutvustati Tallinnas Solarise keskuse aatriumis Otepää MK-etappi murdmaasuusatamises, mis saab teoks saabuval talvel, 21.–22. jaanuaril.

Etapi peakorraldaja Jaak Mae sõnul oodatakse jaanuaris Tehvandi spordikeskusse maailma suusatippe. «Võistlejaterivi on alati esinduslik olnud ning usun, et kõvemad tegijad on stardis ka tänavu,» rääkis Mae.

Tema sõnul on sündmuse juures suurim muutus sprindi toomine 21. jaanuarile. Mehed selgitavad sarnaselt eelmisele aastale parima 1,4 km ning naised 1,2 km ringil.

«22. jaanuaril selgitavad mehed parima 15 km ja naised 10 km distantsil eraldistardist,» lisas peakorraldaja. Ühes ulatusliku kõrvalprogrammiga võib seega oodata jaanuari eelviimasest nädalavahetusest nii põnevust kui meelelahutust.

Etapi korraldusnõukogu esimehe Sandor Liive sõnul on ettevalmistused talviseks suursündmuseks kulgemas igati plaanipäraselt.

«Praeguseks on Jaak Mae vedamisel sõlmitud olulised lepingud Tehvandi spordikeskusega, sponsoritega, kellest mitmed on meiega juba väga pikka aega, ning meediapartneritega. Lisaks on olemas kokkulepped telepildi tootmiseks,» rääkis Liive.

Otepää MK-etapi peasponsorid on ERGO ja Swedbank. Erinevatel töödel on nõu ja jõuga abiks AS TREV-2 Grupp.

Otepää MK-etapp saab novembri lõpuks ka uue kodulehekülje, kust leiab täpsemat infot nii sündmuse, programmi kui ajaloo kohta ühes pildi ja videomaterjaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles