Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pulmakellad helisevad reedel ehk 11.11.11 Valgamaal seitsmele pruutpaarile. Kaks neist räägivad, miks otsustasid just sel kuupäeval abielluda.

Ööpäeva jooksul juhtus Valgas Tartu tänaval kaks liiklusintsidenti. Ühel juhul sõitis auto sisse töid teostavale kopale ning teisel sõideti asfalteerimist ootavasse auku. Pika kogemusega objektijuhti Tiit Vainuimäed selline olukord aga enam ei üllata. Ta tõdes, et nähtud on hullematki ning tihtipeale on tulnud paluda ka politseid, kes jälgiks, et inimesed tõepoolest ka kiiruspiirangutest ning keelumärkidest kinni peaksid.

Valga põhikooli söökla jõudis teist aastat järjest seitsme parima hulka. Taas saadi ka eripreemia: Evelin Ilvese värske kokaraamatu «Kingitud maitsed» andis üle presidendiproua isiklikult.

Talve lähenedes täituvad lõbustuskohad külastajatega üha enam. Purjus inimeste vahel on aga tülid kerged tekkima ning turvatöötajatel tööd jagub, kuid vajalikku abi tihtilugu mitte. Vähemalt on olukord selline mõnes Valgamaa linnas.

Mõni nädal tagasi tekkis Swedbanki panga kontorites tõrge ID-kaardiga seotud tehingute tegemisel. Mis seda põhjustas ja milline on olukord praegu?

Nädalavahetusel Kuusalus peetud Aleksander Abergi mälestusvõistlustelt kreeka-rooma maadluses võitsid Valga spordikooli kasvandikud neli medalit.

Valga korvpallikool pidas järjekordse meistriliiga kohtumise, kui võõrsil mindi vastamisi Tallinna Kalevi võistkonnaga.

Et kevadel taipaks aed õigel ajal tärgata ning järgmisel suvel silmailu ja lõõgastavat elukeskkonda pakkuda, peab aednik olema töövalmis kogu sügise vältel. Mida siis teha, loe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles