Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sangaste lossis restaureeritakse tuleva aasta maini hotellitube, mis peaks aitama rohkem külalisi juurde tuua. Lossil on ka uus juhataja Rein Org. Miks, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Justin Petrone kaheosaline romaan «Minu Eesti» on raamatukogudes endiselt nõutavamate teoste nimistus. Laupäeva õhtul räägib Petrone Otepääl huvilistele endast ja oma tegemistest ning näitab pilte enda Eestimaast. Mis meeldib ja mis ärritab teda Eestis, loe paberlehest!

Lasteaia Kaseke passiivmajas on muudetud ventilatsiooniseadme töörežiimi, mille tõttu võib oodata ka kokkuhoidu elektriarvetelt, kinnitab passiivmaja projekteerinud OÜ K&M Projektbüroo direktor ja insener Tiiu Loorman, kes augustis ise süsteemid üle vaatas ning töötajatele õpetussõnu jagas.

Septembris välja kuulutatud perearstikonkurss kandis vilja vaid osaliselt. Otepää piirkonnas arstina tööleasumise vastu tunti küll elavat huvi, ent kahele ülejäänud nimistule avaldusi ei laekunud. Mis saab edasi?

Meistriliiga hooaja viiendas kohtumises Tallinna Kaleviga tuli Valga korvpallikoolil taas vastu võtta kaotus, kui mängu lõppedes oli punktiseis 88 : 76 külaliste kasuks. Kuidas kommenteerivad meeskonna hetkeseisu Valga korvpallikooli peatreener Ozell Wells ja Valga korvpallikooli president Margus Lepik?

SA KredEx eraldas oktoobris 35protsendilise rekonstrueerimistoetuse kahele Otepää ja ühele Valga korterelamule. Toetuse abil saavad majad täielikult renoveeritud.

Teisipäeval avati kultuurikeskuses Valga kunstikuu. Kogu maja ja muuseumi kunstisaalid on kunsti täis. Korraldajad tunnevad uhkust, et on suutnud ka enamiku valdadest kaasa tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles