Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Mõnes Keeni elanikus on tekitanud pahameelt, et külas polnud veel selle nädala alguseski kütteperioodi alustatud. Sangaste vallavanema Kaido Tambergi sõnul on olukorda püütud lahendada võimalikult kiiresti.

Walko lasteaed korraldas leivanädala. Muljeid jagavad õpetajad Margit Kits ja Ester Urbanik.

Valga linna lähedal, mitte kaugel tähtsast raketibaasist peatasid miilitsad teisipäeval kahtlase Lääne päritolu turistide bussi – kontrollimaks, et tegemist ei ole spioonidega ... Just seda nägi ette üleeile rootslastele maha mängitud stsenaarium. Valgamaa arenguagentuuri turismi arenduskonsultant Sille Roomets ütles, et sel moel ilmestati Rootsi ajakirjanike tutvumisreisi Lõuna-Eestisse.

Uuest aastast ühendavad Maratonspordi ja Hawaii Expressi kauplused Valgas oma jõud. Millest selline otsus?

Äripäevas avaldatud Valgamaa ettevõtete 2010. aasta edetabelis võttis liidripositsiooni Otepääl tegutsev UPM-Kymmene Otepää AS. Tabelit kommenteerib teiste seas ettevõtte tegevjuht Ando Jukk.

Valgamaa omavalitsusjuhtidest ja -ametnikest koosnenud korvpallimeeskond sai teisipäeval peetud traditsioonilisel kolme Lõuna-Eesti maakonna – Põlva, Valga ja Võru – ning Riigikogu liikmete vahelisel korvpalliturniiril neljanda koha.

Valga linnavalitsusel on plaan muretseda uuel aastal suusaradade hooldamiseks vajalik tehnika, seni tuleb aga hakkama saada naabrite abiga. «Praegu oleme lõhkise küna ees,» sõnas Valga linnavalitsuse spordinõunik Meelis Kattai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles