Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa noortekonverentsil käsitleti suhteid pere ja sõpradega, kooli- ja armusuhteid. Jagus üllatusigi. Tiitliga Valgamaa noor 2011 pärjati kaks 11. klassis õppivat neiut: Kristi Kõiv Tsirguliina keskkoolist ja Egle Kõvask Valga gümnaasiumist. Valgamaa noortesõbraks 2011 sai Siiri Liiva.

Valga korvpallikool pidi meistriliigas vastu võtma valusa kaotuse BC Rakvere Tarvaselt. See on teinud rahulolematuks ka Valga korvpalliklubi juhtkonna.

Et Valga gümnaasiumi renoveerimistööd jätkuda saaks, kuulutatakse peatselt välja uued hanked ehitaja leidmiseks. Valga aselinnapea Ilmar Tõlner ütles, et sellega on tõhus samm edasi astutud. Millal aga lapsed renoveeritud majas taas õppima võiksid asuda?

Maakonna võimekaim omavalitsus on värske haldusvõimekuse uuringu järgi taas Otepää vald. Vabariigis viimasele kohale paigutus jälle Õru, suurima tõusu on aga viimaste aastatega teinud Sangaste vald.

Saabuva suusahooaja tarvis käib Tõrvas juba praegu terviseradade ettevalmistamine, valgustus aga lülitatakse sisse alles lume saabudes. Plaanis on rajada radade juurde ka riietus- ja pesuruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles