Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Õpilased panid õpetajate päeval pedagoogid oma tahtmist täitma. Näiteks Keeni põhikooli õpilased saatsid õpetajad seenele, Valga gümnaasiumi abituriendid panid nad aga muusika järgi liikuma.

Tõlliste, Lüllemäe ja Karula õpilased ning Puka lasteaialapsed lõid kaasa plakatite joonistamise kampaanias, et levitada maailmakoristuse ideed.

Reede pärastlõunal võib nii Valga kui Valka linnas kohata noori, kes uurivad kohalikku eluolu.

Valga linnapea sõnul on AS Amaksi tööpiirkonnas torude paigaldamine lõpusirgel, aktiivselt käib ka kaevejälgede likvideerimine. Arenguid on ka Valga gümnaasiumi hoone remondiga seoses.

Vanemaealised töötud saavad abi ja tuge peatselt Valgas avatavast tööklubist.

Valga korvpallikool pidas meistriliiga tänavuse hooaja esimese mängu, kui võõrsil mindi vastamisi korvpalliklubi Pärnu võistkonnaga.

Nädalavahetusel kolmandat korda Valgas peetud Eesti absoluutkaalu meistrivõistlused pakkusid võimalust näha tipptasemel maadlust.

Tõrvas toimunud Eesti klubide murdmaajooksu karikavõistlustel saavutas Valga SK Maret-Sport kolmanda koha.

Mida võiks tähendada sõna «krümitor»? Et seda teada saada, tuleb lugeda Karl Martin Sinijärve uut luuleraamatut. Rotimürgiga igatahes pistmist ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles