Väimelas kogunevad keskkonnahariduse jagajad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaltöötajad käisid eelmisel aastal sotsiaalministeeriumis elektriautosid uurimas.
Sotsiaaltöötajad käisid eelmisel aastal sotsiaalministeeriumis elektriautosid uurimas. Foto: Postimees/Scanpix

Homme, 6. oktoobril korraldab keskkonnaamet Väimelas konverentsi «Keskkonnaharidus kujundab mõtteviisi», mis suunatud Põlva-, Valga- ja Võrumaa keskkonnahariduse jagajatele, tegevõpetajatele ja koolijuhtidele.

Eesmärk on teavitada keskkonnaharidusest huvitunud sihtrühma aktuaalsetest teemadest ning arendada keskkonnahariduslikke võrgustikke, soodustada ja tihendada koostööd formaal- ja mitteformaalhariduses keskkonnaharidusega tegelejate vahel.

«Keskkonnaharidus püüab kujundada mõtteviisi, mis aitab hoida ümbritsevat elukeskkonda elamisväärsena. Olulised märksõnad on keskkonnasäästlikkus ja -teadlikkus, mida tuleb kasvatada maast-madalast,» ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Ettekannetes ja töötubades käsitletakse keskkonnaharidust ja uut õppekava, aktuaalseid keskkonnateemasid, uurimusliku õppe metoodikaid ja häid kogemusi keskkonnahariduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles