Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Tõrva ja Otepää päästekomandos peaks tugevnema päästevõimekus, kuid selleks plaanitakse väiksemate komandode töö ümber korraldada. Näiteks on löögi all Puka komando.

Lodi Jõmmu sõidutab laupäevani Väikese Emajõe suudmes ja Võrtsjärvel loodusretkehuvilisi.

Taheva, Tõlliste ja Põdrala vallas on tõsiselt käsile võetud kanalisatsioonitorustike uuendamine ja ehitamine.

Valga linnapea ja kultuurikeskus austasid linna suviseid juubilare. Kutse oli vastu võtnud ja kohale tulnud ka Armilda Kants, kellel just sellel päeval üheksakümmend eluaastat täis sai.

Möödunud aasta juunis Valgas suure hooga alustanud Metsatarga Teemaja sulgeb uksed, sest kliente on liiga vähe.

Need, kes Otepääl asuvast Edgari firmapoest sinki ostavad, oskavad hinnata vabriku toodangut küllap kõige paremini. Nüüd pärjati lihatööstus ka presidendi auhinnaga kui Eesti parim tööstusmaastik.

Esmaspäeva õhtul Valga spordihallis peetud Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaali teises mängus alistas Valga KK teises liigas palliva Vasalemma/Keila korvpallikooli ülekaalukalt 102 : 61.

Rakvere Teater toob Valka idamaise muinasjutu «Väike Mukk» ja Margus Karu noorteromaanil põhineva lavastuse «Nullpunkt».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles