Küsimus-vastus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Enn Mihailovi ideed panna Hummuli piirkonna ajalugu kaante vahele toetasid kogukonnaliikmed. Raamat «Hummuli läbi aegade» sai valmis juunis.
Vallavanem Enn Mihailovi ideed panna Hummuli piirkonna ajalugu kaante vahele toetasid kogukonnaliikmed. Raamat «Hummuli läbi aegade» sai valmis juunis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuidas Hummuli vald oma aastapäeva tähistab?

Enn Mihailov, Hummuli vallavanem: «Seoses valla 20. aastapäevaga korraldame ürituse, millel tahame pakkuda tegemist-vaatamist igas vanuses inimestele.

24. septembri hommikul alustavad skulptorid pargis puukujude valmistamist. Hummuli Mõisakoori toetusel  kuulutame ürituse alanuks kell 12. Avatud on töötuba siltide ja viitade valmistamiseks, saab teha puumedaleid, näomaalinguid, viltida mänguasju.

Staadionil toimuvad vibulaskevõistlused ja võistlusmängud lastele. Viiakse läbi kalapüügivõistlused ja kahemehesae jõukatsumine. Toimub seene- ja jahitrofeede näitus. Raie maailmameister Andres Olesk demonstreerib oma oskusi ja triatleet Ain-Alar Juhanson vestleb tervisespordi teemadel.

Huvilised saavad asjatundjaga seenel käia, mõisaprouadega koolimajas ringkäigule minna või Hummuli suurfarmi külastada. Võimalus on osta käsitööliste, talunike ja ettevõtjate tooteid ning teha rohevahetust. Saab maitsta Peipsi veerest tulnud meistrite grilliga.

Loomulikult ei puudu meelelahutus ja tants. Üritust toetavad paljud ettevõtted ja ettevõtjad. Täpsemat infot toimuva kohta saab valla kodulehelt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles