Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Koolid on tänavu õppematerjalidega varustatuse koha pealt raskes seisus, mis seotud ühelt poolt uue õppekava rakendumise ja teisalt majanduslikust olukorrast tingitud rahanappusega.

Sangaste vald sai omavalitsusliku staatuse 10. oktoobril 1991. Kahekümne aasta möödumist sellest tähistatakse oktoobris mitme üritusega. Mis kavas, räägib vallavalitsuse kultuurispetsialist Merle Tombak.

Politseipeadirektor Raivo Küüt avaldas teisipäevasel Balti riikide politseijuhtide kohtumisel veendumust, et Eesti peab rohkem panustama lõunapiiri kaitsmisele immigrantide eest.

Reedel algab Valgamaal luurepatrulli võistlusmatk, mis mõeldud noorkotkastele ja kodutütardele, kes saavad end füüsiliselt proovile panna.

Valga politseijuhile valmistab heameelt varguste ja isikuvastaste kuritegude vähenemine, muret aga alaealiste õigusrikkumiste ning joobes juhtide rohkus.

Sangaste linnasetehas Malt populariseerib Sangaste lossi ja rukist krahv Bergi kaljajoogi kontsentraadi, kalja ja koduleiva ekstraktiga. Lisaväärtuse annavad pilkupüüdvad pakendid.

Kuidas läks Valga spordiklubi esindajatel Eduard Pütsepa mälestusturniiril?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles